dissabte, 10 de juny del 2017

Firmem els contractes amb Juane i Enrique

Com ja anunciàrem fa unes setmanes, Juane Cortell i Enrique Oliver realitzaran els monuments que es plataran en la Plaça Sant Jordi les pròximes falles 2018. Anit vam fer efectiu mitjançant la firma dels contractes el seu fitxatge.


La nostra comissió farà un esforç econòmic per tal de millorar la qualitat del nostres monuments en tots els sentits. Com no pot ser d'altra manera la comissió es troba il·lusionada amb els dos projectes que Juane i Enrique van presentar anit.


La Falla Sant Jordi és una comissió amant dels monuments, sempre ha estat a l'altura de les seues possibilitats. Guanyant en 3 ocacions la Millor Falla de Xàtiva, 8 vegades en secció 1ª i 3 vegades en secció segona en el monument gran, daltra banda pel que fa al monument infantil 5 victòries en secció 1ª, 1 en secció 2ª i 1 en secció 3ª.


Estem segurs i tranquils de que aquestes falles tindrem bons monuments (dins de les nostres possibilitats), comptem amb dos grans artistes amb un gran recorregut dins d'aquest món. #AnemATot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada