dilluns, 27 de febrer del 2017

Crida i Exposició del Ninot 2017

Aquest cap de setmana donàrem inici a les millors festes del món, les falles! Carla i Teresa fóren les encarregades de fer el discurs per convidar-nos a tots a que gaudim d'aquestes festes que ja comencen. A més, en aquest acte protocolàri davant de l'Ajuntament de Xàtiva va tindre lloc l'entrega de les recompenses que atorga la Junta Local Fallera, en el cas de la nostra comissió el guardonat va ser el faller: Manolo Juan Pons, un reconeixement a tota la tasca portada endavant durant tota la seua trajectòria com a faller.
També es va fer lectura de les actes de diferents concursos; Ninots Infantils, Ninots grans i Maquetes. No podem estar més contents i orgullosos, els més menuts de la comissió aconseguiren el premi a la Millor maqueta i els nostres ninots obra de Juane Cortell aconseguiren molts bons resultats; Millor Ninot de secció segona el Ninot Gran i 3r premi de secció segona el Ninot Infantil.

Ara sols queda gaudir del poc que queda per tornar a viure les falles 2017! Les comencem amb il·lusió.
Vos esperem el divendres a les 20h. a la Presentació del nostre Llibret Explicatiu 2017 que tindra lloc en la sala que alberga l'Exposició del Ninot en la Casa de la Cultura.




#AnemATot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada