dilluns, 28 de novembre del 2016

Nomenament de les Falleres Majors de 2017 i PlayBack Infantil

El passat dissabte Marta i Paula van ser nomenades Falleres Majors de la nostra comissió per al 2017,  un acte esperat per tota la comissió i en especial per a les que ja són les Falleres Majors, els seus amics i familiars. També contàrem amb la presencia de les Falleres Majors de Xàtiva, Carla i Teresa, les seues Dames d'Honor i Falleres Majors d'altres comissions.


Marta és fallera de la nostra comissió des de fa 10 anys; ha sigut delegada de cavalcades, ha col·laborat al nostre llibret explicatiu, participa en tot alló que organitza la comissió... Podem dir que és una fallera que tots voldriem tindre en la nostra comissió i estem segurs que va a ser una gran Fallera Major i va a representar-nos com toca.


Paula és fallera des de fa 4 anys encara que amb anterioritat havia sigut fallera d'altres comissions, va començar a formar part de la nostra comissió junt a les seues germanes i la seua germana major va ser Fallera Major Infantil l'any 2015. Una xiqueta alegre, participativa i que estem segurs que anem a descobrir una gran Fallera Major Infantil amb un futur molt important dins de la nostra comissió.


La nit va ser llarga, teniem molt que celebrar i com no podia ser d'un altra manera l'ambient va ser insuperable. Encara que els més menuts de la comissió no van poder allargar-se molt degut a que tenien que matinejar per representar-nos en el PlayBack.


Una actuació meravellosa que va reflexar tot l'esforç que els més menuts havien fet. Orgullossisims de vosaltres. Gran treball Yolanda!


Salut i Sant Jordi #AnemATot #FallesUNESCO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada