dijous, 8 de setembre del 2016

Comença el compte enrere per a les falles 2017

Després d'haver descansat de la setmana de fira volem agrair a tots els que ens féreu una visita i als fallers i amics que han fet possible, un any més, la participació de la nostra comissió a la fira de Xàtiva.

A més, volem informar-vos de que ja ha començat una activitat frenètica al món de les falles, demà tindrà lloc la Presentació Pública de les Falleres Majors de Xàtiva 2017 a les 20h en els jardins palasiet, un acte obert al que podrà assistir tot aquell que vulga.


També estem preparant-nos per al Mig Any, tant major com infantil, aquest últim tindrà un format nou durant tot el dia del 17 d'aquest mes a l'Albereda amb jocs tradicionals, castells inflables al matí i per la vesprada els tallers de cada una de les comissions, per l'altra part el Mig Any 'major' serà el próxim dissabte 24 de setembre a l'estació d'autobusos.

Com no, ja estem presparant les cavalcades del próxim mes d'octubre; pensant les crítiques, carrosses, comparses, etc. Ací vos deixem l'ordre de desfilada de les dues cavalcades.


Comença el compte enrere, quan ens adonem hauran passat els Mig Anys, les cavalcades, nomenaments, presentacions, ral·li, cridà germanor i estarem un altra vegada vivint les millors festes del món.

Salut i falles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada